Aloë Vera kan de huid genezen

Wijlen mijn vader vertelde me altijd verbazingwekkende verhalen over het kruidenkastje van zijn grootvader. Volgens hem was elk kruid daarin een wondermiddel waarmee je alles kon genezen. Ik vond dit een absurd voorbeeld van de kracht van kruiden. Dus besloot ik dit onderwerp te onderzoeken en te zien of ik de kruidengeneesmiddelen in een flesje kon vinden. Ik was weggeblazen door de kracht van aloë vera en zijn helende krachten. Ik gebruik nu al 7 jaar huidverzorgingsproducten met aloë vera en mijn huid is zo goed als nieuw. Ik ben ook veel toleranter geworden voor de zon en ik verbrand niet meer. Als je zonnebrand snel wilt genezen, kun je een beetje aloë vera nemen en dat op het getroffen gebied spuiten. Het zal de zonnebrand snel genezen.

Toen ik opgroeide wilde ik in een tuin werken en ik was gefrustreerd over hoe ik mensen kon helpen die echt geïnteresseerd waren in de natuur. Er zijn zo veel mensen hier in Revolution, MO die amandelicrha groenten en kruiden kweken, waarom niet helpen? Dus op een dag ging ik de tuin in om wat compost te halen en toevallig zag ik een aloe vera plant. Ik had foto’s gezien van mensen op de forums die zeiden hoe goed aloë vera crème was voor het genezen van de huid en nog iets anders. Ik dacht dat het niet echt was, maar mijn vriend trok de plant omhoog en zei dat het aloë vera was. Ik bekeek de bladeren en las dat het nanodeeltjes van aloë vera waren en dat het gel-extracten waren. Ik kocht de aloë vera gel en na twee keer aanbrengen begon het de huid echt te genezen.

Terwijl ik mijn zonnebrand behandelde, begon ik na te denken over de verschillende helende eigenschappen van aloe vera drank en vond dat ik het moest proberen als een eerste klas artikel. Ik ging terug naar de tuin en begon een moestuin. Wortelen, tomaten, komkommers, enz. gingen in de moestuin en ik had schijnonkruid. Iedereen vond me raar, maar ik heb er een paar jaar niet aan gedacht. Toen ik zag dat de lapjes hoger werden naarmate ik ouder werd, begon ik beter voor de tuin te zorgen.

Vandaag kan ik aloë vera aanbevelen aan iedereen die een strakkere huid, een jonger uitziende huid en een gezondere huid wil. In een paar maanden tijd zag ik dat de strakke huid begon terug te komen. De mensen aan wie ik het aanraadde dachten niet dat ik ze in de maling nam, ze dachten dat ik een kruidengenezer was.

Een van de geweldige dingen in aloë vera is de antioxidant die het bevat. Het staat erom bekend dat het helpt je huid te genezen en deze strak en gezond te maken. Het is de belangrijkste reden waarom aloë vera een rol is gaan spelen in de huidverzorgingswereld. De vitamine E helpt ook om je huid weer gezond te maken en het weer die strakke jeugdige uitstraling te geven.

Ik vind het geweldig dat aloe vera gel de huid op zo veel manieren kan genezen en vooral met de gezondheidsclaims die ik ervan zie maken. Er is werkelijk geen enkel teken van gezondheid dat zegt dat het de huid niet kan genezen. Ik begrijp niet waarom mensen dit 100% pure product niet vertrouwen. Als je die deur uitloopt, ga je het verschil zien.Denk er eens over na, je hoeft niet verteld te worden wat je moet doen, je kunt het gewoon gaan doen.