commercieel februari

Wrokshop bloemen wanneer: 25, 26 & 27 februari 2013 Waar: Iens Bloemekes, Leuc regulier, Leuc boekingslaan, REycle parcours, Leuc Botanische tuinen entiële ingrediënten: U zult nodig hebben hardscape stof, verdunde mest, organische meststof, 6 academies van steden tuin grit, 3 grind, 3 mengsels van zand, 2 ringen van perliet, 2 outdoor textuur selderij, op leem gebaseerde compost, gezeefd perliet, 2 potten van verschillende proporties, 5 medium schorssnippers, 5 bamboestokken, 5 op leem gebaseerde versnipperde schors, 5 stukken leisteen, 3 vuurkussentjes of bakstenen, 5 stukken koper, 3 metselkruiken of -flessen, lintzaag, boormachine, stukjes staal, borgmoer, instinctief knoopdraad, vilt, dekzeil, oude handdoeken of dekens, afwasmiddel, revlip, sphagnum mos of vergelijkbaar mos, maïzena, osteone, Shorea of vergelijkbaar wintergroen mos. oplossingen: Wat nu volgt is een synthese van alle tot dusver opgedane ervaringen. Het einde van de dag is niet belangrijk. Wat belangrijk is, is dat wat je hier creëert, bij je blijft als een hulpbron voor het komende tuinjaar.
1. Formele tuinen
2. Cottage tuinen
3. Tuinen op het platteland
4. eenheid Tuinieren
5. eenheden met steunmuren
6. Groentetuinen
7. Mini Gardens
8. Watertuinen
9. Plaats in de schaduw. De weerkaatste warmte van het glanzende oppervlak van glas beïnvloedt de waarneming van licht. Planten zullen hier meer water nodig hebben dan andere planten.
10. dividenden
11. Geurige of welriekende planten
12. Donkere kleuren
13. Sterke geuren
14. Hogere planten dan luchtplanten
15. Hoger dan luchtplanten
16. Kan in een warm of koud klimaat worden geteeld
17. Is een goed startpunt
18. Vormt een goede bodembedekker
19. Waterverbruikende planten
20. Een beeldentuin
21. Herfst- en winterbeplanting
22. Winter- en voorjaarsaanplant
23. Weinig onderhoud
24. Als een randinstallatie
25. Een tuin in een fles
De sneeuwbal aan de gang krijgen Een van de gemakkelijkste manieren om uw tuin te verrijken is het afvloeien van water uit uw landschap te gebruiken. Bomen en struiken met grote, natuurlijke kruinen kunnen dit zelf opvangen. De rest van de tijd is water nodig voor planten met kleine, ondiepe wortels. De gemakkelijkste manier om dit te doen is om een laag mulch of houtsnippers over de grond te leggen voordat u water geeft. Zo kan het water de grond afbreken en tegelijkertijd de grond verbeteren. U kunt decoratieve stenen of mulch gebruiken om het visuele aspect van een ruw afgebakend bed te breken. Het alternatief is het gebruik van een druppelirrigatiesysteem. Mulch is niet nodig voor druppelsystemen, alleen voor een klein perkje of rond planten. Door de mulch op het beton aan te brengen, houdt u onkruid en kleine tuinbezoekers buiten. Druppelirrigatie is geschikt voor gebieden waar u geen slang of gieter kunt gebruiken, zoals in de moestuin. Als u druppelirrigatie niet erg vindt, kunt u het net zo goed gebruiken voor bloemperken. Het bijkomende effect van de hoge vochtigheid van het infuus zal veel ongedierte weghouden. Het gebruik van anorganische meststoffen wordt aanbevolen voor tuiniers die nieuw zijn met het gebruik van commerciële meststoffen of daar niet tevreden over zijn. Zoals alle commerciële meststoffen moet het op de aanbevolen tijdstippen worden toegediend. Niet alle planten houden van dezelfde voedingsniveaus. Voedingsstoffen kunnen het hele jaar door worden toegediend of alleen op bepaalde momenten. Daarom zijn er “pop-up” soorten meststoffen die door alle soorten planten kunnen worden gebruikt, omdat ze zijn ontworpen om op elk moment van het groeiseizoen te worden gebruikt, of volgens een tijdschema. Maak gebruik van wat je wel weet over je plant en doe wat onderzoek naar wat ze nodig hebben en wat niet. Je kunt hun behoeften aan voedingsstoffen gedurende het groeiseizoen veranderen of ten goede veranderen. In jouw geval is het niet altijd ten goede. Het kennen en corrigeren van die tekortkomingen is een goede reden om commerciële of organische meststoffen te gebruiken. Ze zullen u tijd en moeite besparen en u helpen het beter te doen.

Lees meer:
Creative workshop
Workshop bloemschikken