De kosten van een tuinontwerp

Stadspark, Gemeentelijk Park

We moedigen u aan om de principes van strategische marketing te gebruiken om u te helpen het financiële potentieel van uw tuinontwerp te bepalen. Uw ontwerp kan aan veel verschillende budgetten voldoen en heeft de potentie om geld op te halen. Voor een bepaald ontwikkelingsproject moet u echter rekening houden met de geldwaarde en – dus met het verkooppotentieel – van uw ontwerp. Sommige producten zijn beter geschikt voor bepaalde ontwikkelingsactiviteiten waarbij applicatie- en onderhoudsdiensten slechts een deel van de vergoeding vormen. Dus wat zijn de kosten – wat zijn de kosten van een tuinontwerp?

Hoe variëren de kosten? Er zijn drie verschillende benaderingen die u kunt implementeren voor de kosten van uw tuinontwerp?

1) De break-even kosten

Onder uw break-even-kosten komen kan de ideale oplossing zijn om een ​​succesvolle ROI te behalen. Het is mogelijk maar dit is vaak moeilijker en ingewikkelder om te realiseren dan uw 'Ja' Budget. Dit kan ook een heel algemene benadering zijn die in veel gevallen niet meer is dan een 'goed genoeg'-plan. Dit is duur en riskant. Het is belangrijk om een ​​nauwkeurigere schatting van de kosten te krijgen voordat u zelfs maar begint.

2) De servicekosten:

Dit is waar het in de gazonverzorging echt om gaat. De bijbehorende kosten zijn de lopende kosten van uw bedrijfsvoering en van uw tuinontwerp. Voor veel tuinontwerpers zijn dit de belangrijkste functies van het ontwerp. Heeft u bijvoorbeeld een montageteam? Heb je materialen, motivatie en bouwmaterialen? Bedient u een hoog opgeleide keuken? Ja, al deze dingen zijn erg belangrijk. Maar welke impact hebben deze kosten op uw cashflow? U zult ongetwijfeld in staat zijn om de kosten te budgetteren en de berekeningen te maken voor een bepaald contract, maar heeft u dan voldoende cashflow om de financieringsdoelstellingen te halen?

3) Het rendement op investering (ROI)

Dit zijn de 'fee'-kosten (inclusief de eenmalige), de verbeteringen die u kunt verwachten als een geplande functie die binnen de afgesproken tijdsperiode wordt getrokken. Het moet de kosten van het ontwerp binnen een redelijke termijn kunnen dekken. Het kan ook laten zien of de voordelen in andere delen van de tuin aan de gang zijn (of zullen zijn).

Maakt u zich vooral zorgen over de ROI? We raden u aan een minder 'algemene' benadering van uw kostenbeoordeling te volgen en dat zal het nuttigst zijn. Haal het meeste uit de essentiële kosten voor tuinontwerp, want ze kunnen ingewikkeld zijn om te berekenen. Welke route u ook neemt naar het calculatieproces, zorg ervoor dat u over de expertise en vaardigheden beschikt om de vereiste resultaten te behalen. In veel gevallen is tuinontwerp een betere investering dan grasmaaiertraining, omdat de markt al op zoek is naar mensen om het allerbeste ontwerp voor uw vereisten te ontwerpen.