Glasvezel verven

Glasvezel verven:

Om glasvezel te schilderen, heb je nodig:

Twee zakken materiaal. Als u geen twee zakken met materialen hebt, kunt u die krijgen. Gebruik geen gewone plastic zakken, want deze zullen niet goed werken. De eerste zak moet 2 ruime zakken glasvezel bevatten die reeds zijn voorgesneden. De tweede zak moet een geschikte verfcontainer bevatten. U kunt ze krijgen van drogisterijen voor ongeveer $ 13 retail, of van een Michaels of Home Depot. Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen glasvezel en verf. Zoals plastiek, zijn zij allebei hoge eigenschappen, ongelijke reclame, en kleurstoffen. De glasvezel komt in vele unieke kleuren en texturen afhankelijk van eigenschappen evenals zakken. Glasvezel wordt niet gerespecteerd met enige verf. Hoewel glasvezel taai en duurzaam is, is het zeer zacht om aan te raken en heeft het dus geen kleefeigenschappen. Hoewel verf krachtiger is, vergt het veel meer mankracht en tijd om aan te brengen. Het blijft veel langer flexibel dan glasvezel, zodat binnen- en buitensituaties gemakkelijker met elkaar in evenwicht kunnen worden gebracht. Het nadeel van het gebruik van glasvezel is de slijtage van de verf. Glasvezel verslechtert veel sneller dan verf door al het rollen. Gebruik individuele zakken en zal een veel beter werk van het aanbrengen, en laat uitgehard. U kunt een lading verf in ongeveer 30 minuten klaar hebben. De acht lopende lagen over elkaar levert zeven lagen op die nodig zijn voor een oppervlakte van 50 voet. Gebruik een van de hieronder beschreven toepassingen om alle delen behalve de donkerste te bedekken. U probeert de gedeelten die gespoten zijn in de laatste laag te laten zitten.

Breng geen spuitverf, sjablonen, lichte verf, of eigenzinnig fixeermiddel aan op de hoogste delen, vanwege de ruwheid van de glasvezel. Er zou niets op de oppervlakte moeten zijn om het met een laag te bedekken, buiten droog schuimschuim. Spray-on verf zal waarschijnlijk niet de hoogste gebieden of diep bedekken. De hieronder beschreven techniek zal alleen werken op de hardste gebieden die werden bespoten. Het zal nodig zijn om het verven in groepen te doen, zodat de stukken niet in de spuitbussen verstrikt raken. De moffen zijn losjes aan de modelbaan bevestigd, dus u zult vanuit alle hoeken moeten kijken.

Werk met één persoon tegelijk. Gebruik je vindingrijkheid om alle naden te bedekken, ze samen te voegen, en zelfs de lage delen. Probeer zoveel mogelijk naden te bedekken. Ballonnaden zijn gemaakt met glasvezel, en dit beschermde het glasvezel op het einde. Houd u aan het rasterproces van het bedekken van lage gebieden eerst, en zorg ervoor dat u de lagere secties vanuit alle hoeken bedekt. U kunt zelfs de hoeken in de top ook.

De beste afwerking komt wanneer u een hoog gebied met een glanzende verf afwerkt, de zwakke gebieden met een parelprimer afwerkt, en er met glasvezel over teruggaat waar nodig. Het twee lagen proces omvat het grootste deel van het werk. U kunt de hoge gebieden direct op de glasvezel schilderen. Dit is de aangewezen techniek, om de reden dat het wat het schuren nodig laat om de oppervlakte te texturen. De tweede methode, de modder en duct tape methode (die door sommige mensen wordt aanbevolen voor waterdichting), zal niet werken in gebieden die zeer verzonken zijn en fijne textuur vereisen.

De Modder en Duct Tape Methode:

Schoonmaken:

Nu gaat wat schoonmaken. Ga naar een set roestvrijstalen borstels en dompel je borstels in de rioolreiniger. Dompel ze uiterst langzaam in de rioolreiniger, en dep er zoveel mogelijk af met een papieren doekje. Het zal pijn doen als je dichter bij de oorzaak van de kleurvariatie komt. Werk het hele gebied dat een slechte vertoning aangeeft af, maar laat de coating op de lagere oppervlakken zitten omdat die langer meegaat.

Herverpakken:

Doop uw eerste borstel in de frisse rioolreiniger, veeg hem af, en spoel hem door met zeepwater. Veeg uw edelstenen voorzichtig af. Als je verfresten krijgt, spoel je die met zeepwater en leg je ze op de rioolreinigervlek.

Bakken:

Ontbloot je kwasten, en gebruik gewoon een heel zacht die-hard setje epoxyhars. Op de tafel waar je gaat werken, maak je een cirkel van Populieren bakpannen. Er zijn twee basisstapels. Een stapel zal alle glasvezelverf zijn. De andere is de roestvrij stalen borstel tip. (Als u van plan bent om een methode van het toevoegen van een synthetische grondlaag te doen, die transplant Beth suggereert, wees privé. Als er geen verdunningsmethode aan te pas komt, verspreid dan schildersoplosmiddel om de details van de markering op het glas nat te maken. Verzegel met een gemakkelijk te vermijden kleverige hechtspray, zoals methylcellane.