How to Clean Solar Panels

nieuwe regels op kantoor na covid-19 pandemie - groene aanslag verwijderen stockfoto's en -beelden

We maken een grote verscheidenheid aan geschikte energieopwekkende gadgets in de fabriek, die we regelmatig bij je thuis bezorgen. Onze modellen zijn duurder, maar we zullen de prijs zoeter maken door u een levenslange garantie op uw aankoop te geven. Zonnepanelen moeten van tijd tot tijd worden schoongemaakt. Als het niet wordt schoongemaakt, verliest uw paneel zijn efficiëntie. Wij reinigen uw zonnepanelen bij u thuis en installeren ze vervolgens op het dak.

V rechtvaardige zonnepanelen dekken een paar kilometer op uw dak, dus het is moeilijk om ze schoon te maken. U kunt een hogedrukreiniger gebruiken om uw panelen schoon te maken. U kunt handmatige of automatische hogedrukreinigers krijgen door contact met ons op te nemen via de bollen-zonnepaneelkits die bewijzen dat onze zonne-energie energie bespaart

Op al onze producten geven wij extra garantie. Om dit uit te leggen, geef me je kleren. Ik laat je niet naar onze fabriek gaan. U zult zien dat onze ringen en alle onderdelen van onze producten gratis levenslange garantie hebben. U kunt dus contact met ons opnemen of ons informatie geven over uw probleem.

Hier zijn de duidelijke foto's van het proces van het reinigen van zonnepanelen:

– Na installatie kunt u uw zonnepanelen reinigen met een slang aangesloten op een scrubber en afwasmiddel.

– Voor elk paneel bieden we een diagram waarin alles wordt uitgelegd.

– Voor elk zonnepaneel raden we mechanische of handmatige reiniging aan.

– Reinig de zonnepanelen met afwasmiddel.

– Reinig de zonnepanelen met water.

– Het reinigen van uw zonnepanelen is alleen van toepassing op het reinigen van de zonnepanelen, maar het is aan te raden om schone zonnepanelen minimaal 15 keer efficiënter te laten werken. Slecht onderhoud verlaagt het rendement van uw zonnepanelen.

Onze zonnepanelen zijn gemakkelijk schoon te maken en zullen na verloop van tijd niet beschadigd raken. Je kunt ze gewoon allemaal elke maand schoonmaken. Al onze producten worden getest voordat ze aan onze klanten worden geleverd. Alle zonnepanelen en onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Alle onderdelen zijn ontworpen voor uw veiligheid en zijn zeer duurzaam. Een perfect stuk gereedschap. Encaser is niet iets dat je gemakkelijk kunt krijgen. Het is erg belangrijk om een ​​goede monteur te vinden die met al uw panelen aan de slag kan. Sommige bedrijven hebben zelfs professionals die gekwalificeerd zijn om uw panelen te repareren.