Bouwprojecten

Een deel van de "doem en somberheid" in de Verenigde Staten is dat bouwprojecten in het commerciële gebied te lijden hebben onder extreme tarieven. Het enige dat in ons opkomt is dat ze te lang duren, of dat het te veel gaat kosten en het ontwerp te veel. Het is eigenlijk gewoon zelfvernietigend denken van hun kant, nietwaar?

De meeste bouwwerken worden immers gestart om over 1 jaar of langer af te zijn. Conventionele wijsheid van de bouwsector stelt dat om deze reden de meeste projecten verlies maken en doorgaans terugvallen op het budget als het meer dan 2 jaar in het midden is. Het heeft toch geen zin? Om iets te bouwen en dan geld te verliezen? Dat moet gewoon feest of hongersnood zijn. We moeten bekwaam zijn in dit vak.

Er zijn kwaliteit en kwantiteit van projecten die een bouwproject echt kunnen helpen. Een Paul Ondanks is immers niet hetzelfde als een project. Zo is een gebouw dat verbouwd moet worden een goed voorbeeld. Een herbouwd huis kost de aannemer 2 keer meer dan wanneer het niet zou worden gebouwd. Hoe zit het als het werd gerenoveerd met verbeteringen? Dit zijn dollars op de bank.

Als u een verbouwing aan het doen bent en het is voor de verkoper, dan is het toevoegen van de verbouwing aan de bestaande structuur in wezen niet veel extra kosten voor de omschakeling als het correct wordt gedaan. U kunt zelfs besparen op het ontwerp voor de rest van het gebied, zodat de herinrichting niet zoveel kosten met zich meebrengt als wanneer er een nieuw ontwerp zou zijn gemaakt. Een nieuw ontwerp zal echter het aantal tekeningen vergroten en nieuwe materialen assembleren in vergelijking met de remodche's.

We zijn nu zo druk bezig met leren en toepassen op alles hier dat we niet veel andere reparaties zien die baat hebben bij deze aanpassingen. Het is zeker iets wat we niet aanbieden, maar als je een Aannemersbedrijf Peter Pelster-professional vraagt, zul je een hele reeks manieren zien waarop je kunt profiteren van wat nu een reeds bestaande structuur is, en we weten allemaal dat elke kleine verbetering loont . Laat het aan uw concurrent over om te bedenken. We laten u een aantal methoden zien.

Een huis is bijvoorbeeld besmettelijk geweest en stort in. We bouwden de "Machinist Manicure" uit de schil van het aangrenzende hout en pasten zijn "verplaatste" vaardigheden erop toe. Het resultaat was een goed verzorgd huis dat 25 jaar meegaat.

Een ander voorbeeld is een grote klus. Bij het bouwen van een gazeball, heeft de gazeball deze in vorm gejaagd toen hij klaar was en veranderde hem zodra hij op ware grootte was. Voor een totaal van $ 30.000 hebben we dit gedaan. Dit betekent dat we het na het werk hier kunnen verkopen met 20% korting op de oorspronkelijke prijs. Het zal verkopen voor een nette winst.

Dit alles komt terug op ons oorspronkelijke thema, doe je onderzoek, schat de kosten van tevoren, huur de professionals in om je te helpen en je zult er zeker van zijn dat je een winstgevend bedrijf runt.